Transformeer 2D beelden in 3D beelden

Verschillend van de traditionele techniek die 2 afbeeldingen vereist, vereist de ChromaDepth techniek slechts één afbeelding. De ChromaDepth 3D Brillen transformeren 2D in 3D beelden. De kleur rood wordt door de ChromaDepth 3D Brillen uitgelicht op de voorgrond, gevolgd door de kleuren op basis van de positie in de regenboog. ChromaDepth creëert fantastische 3D illusies zonder kwaliteitsverlies. Spectaculaire 3D afbeeldingen worden gemaakt voor en getoond in films, video, televisie, computer graphics en lasershows.

ChromaDepth 3D Brillen met logo​ zijn uitermate geschikt voor:

  • Entertainment tijdens evenementen, attracties en tentoonstellingen
  • Publicaties (krant, tijdschrift etc.)
  • Andere reclame-uitingen

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Soort product*

Aantal*

Gewenste leverdatum

Bedrukking*
JaNee

Overige opmerkingen


 

Eerdere opdrachtgevers:

Fanta

Walibi België – Fanta Play House!
Een uniek project op het pretpark Walibi in België. Fanta (Coca Cola Company) heeft hierbij gebruik gemaakt van een ChromaDepth 3D bril. Aangezien de brillen werden herbruikt is er gekozen voor een stevig model waarvan de pootjes niet kunnen inklappen. Het voordeel hiervan is dat de brillen kunnen worden schoongemaakt met een UltraSonic cleaner. ChromaDepth 3D brillen zijn uitermate geschikt voor attracties. De ChromaDepth 3D lens zorgt voor een unieke beleving in combinatie met felle neon kleuren, draaiende onderdelen en blacklights
2015-02-02T18:12:17+00:00
Walibi België – Fanta Play House! Een uniek project op het pretpark Walibi in België. Fanta (Coca Cola Company) heeft hierbij gebruik gemaakt van een ChromaDepth 3D bril. Aangezien de brillen werden herbruikt is er gekozen voor een stevig model waarvan de pootjes niet kunnen inklappen. Het voordeel hiervan is dat de brillen kunnen worden schoongemaakt met een UltraSonic cleaner. ChromaDepth 3D brillen zijn uitermate geschikt voor attracties. De ChromaDepth 3D lens zorgt voor een unieke beleving in combinatie met felle neon kleuren, draaiende onderdelen en blacklights

GlowGolf Rotterdam

Glow in the Dark Minigolf
GlowGolf is een uniek concept waarbij fell neon kleuren / effecten worden gebruikt. Deze worden belicht met zogeheten blacklights waardoor deze kleuren sterk naar voren komen. Door het gebruik van een ChromaDepth 3D bril waant de bezoeker zich in een ware fantasie golfbaan. Een perfecte combinatie!
2015-02-02T18:15:12+00:00
Glow in the Dark Minigolf GlowGolf is een uniek concept waarbij fell neon kleuren / effecten worden gebruikt. Deze worden belicht met zogeheten blacklights waardoor deze kleuren sterk naar voren komen. Door het gebruik van een ChromaDepth 3D bril waant de bezoeker zich in een ware fantasie golfbaan. Een perfecte combinatie!

 

Gerelateerde 3D brillen: