Verborgen boodschappen worden onthuld

Unieke reclame mogelijkheden met decoder 3D brillen met logo bedrukking. Onthul een verborgen boodschap voor uw doelgroep. Het gebruik van decoder 3D brillen is een zeer effectief en interactief hulpmiddel voor een reclame campagne. Onze ontwerpers verzorgen graag voor u het decoder ontwerp. Dit zijn vaak complexe 3D ontwerpen waarbij advies benodigd is. Brillenreclame.nl adviseert u hierin volledig.

Creëer samen met Brillenreclame.nl een interactieve reclame campagne met decoder 3D Brillen met bedrukking. Bedrukte decoder 3D Brillen zijn te verkrijgen met plastic of karton frame (in elk gewenst formaat. Tevens zijn de brillen volledig op maat te maken en zijn er diverse mogelijkheden om de brillen netjes te verpakken. decoder 3D Brillen​ met logo bedrukking zijn uitermate geschikt voor:

  • Publicaties (krant, tijdschriften, e-mail etc.)
  • Als kerstkaart met verborgen boodschap
  • Promotionele advertenties, kortingscode & give-away acties
  • Online campagnes (d.m.v. een website)

Wij hebben zowel plastic als kartonnen decoder 3D brillen op voorraad. Ook verkrijgbaar in kleine oplages.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Soort product*

Aantal*

Gewenste leverdatum

Bedrukking*
JaNee

Overige opmerkingen


 

Eerdere opdrachtgevers:

A&C systems

Look into the future with us!
Kerstkaart 3.0. Een uniek 3D decoder ontwerp gebaseerd op de business waarin de organisatie zich bevindt, telecom. Dit complexe decoder 3D ontwerp is gemaakt door een van onze partner designers. Deze decoder 3D brillen met logo bedrukking zijn met een unieke stans geproduceerd. Een prima vorm voor een kartonnen 3D bril.
2015-02-02T18:16:09+00:00
Look into the future with us! Kerstkaart 3.0. Een uniek 3D decoder ontwerp gebaseerd op de business waarin de organisatie zich bevindt, telecom. Dit complexe decoder 3D ontwerp is gemaakt door een van onze partner designers. Deze decoder 3D brillen met logo bedrukking zijn met een unieke stans geproduceerd. Een prima vorm voor een kartonnen 3D bril.

 

Gerelateerde 3D brillen: