Ervaar de ultieme kleurbeleving

Freaky Glasses heeft de diffractie-techniek geïntroduceerd in de dance scène. In samenwerking met verschillende partners zijn de diffractiebrillen verkrijgbaar tijdens diverse grote festivals en evenementen in Europa. Elke lichtbron wordt opgesplitst in de kleuren van het spectrum (regenboog). Ideaal voor evenementen, vuurwerkshows en licht- en/of lasershows. Dit is een unieke ervaring met een absoluut WOW effect!

De Freaky Glasses diffractie brillen zijn ook bekend als de spacebril (space brillen), tripbril (trip brillen) en wonderbril (wonder brillen). De 3D brillen zijn te verkrijgen met plastic of karton frame (in elk gewenst formaat) en volledig op maat te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw (full color) logo op de pootjes van de Diffractie 3D Brillen te bedrukken. Tevens is de kleur van het frame nader te bepalen en zijn er diverse mogelijkheden om de brillen netjes te verpakken. Diffractie 3D Brillen met logo bedrukking​ zijn uitermate geschikt voor:

  • Vuurwerkshows of als gadget
  • Entertainment tijdens evenementen, attracties en tentoonstellingen

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Soort product*

Aantal*

Gewenste leverdatum

Bedrukking*
JaNee

Overige opmerkingen


 

Eerdere opdrachtgevers:

Wasted Festival

The new harder styles festival
De organisatoren wilden graag de bezoekers een extra beleving geven aan Wasted Festival door middel van deze diffractie brillen. Daarnaast zijn de diffractie brillen (ook wel space brillen) ook uitgedeeld ter promotie van het festival. Er is gekozen voor het Original model, een trendy design inclusief bedrukking. Het nieuwe en populaire harder styles festival gehouden 11/05/13 te Nuland (Noord-Brabant). More info @ www.wasted-festival.nl
2015-02-01T14:41:27+00:00
The new harder styles festival De organisatoren wilden graag de bezoekers een extra beleving geven aan Wasted Festival door middel van deze diffractie brillen. Daarnaast zijn de diffractie brillen (ook wel space brillen) ook uitgedeeld ter promotie van het festival. Er is gekozen voor het Original model, een trendy design inclusief bedrukking. Het nieuwe en populaire harder styles festival gehouden 11/05/13 te Nuland (Noord-Brabant). More info @ www.wasted-festival.nl

Disco Party kermisattractie

Uniek in Nederland
De ​kermisattractie Disco Party is gebaseerd op de diffractie brillen van Freaky Glasses. Er is gekozen voor een strak ontwerp op basis van een eigen stans formaat. Daarnaast zijn de 3D brillen voorzien van een glans coating waardoor het karton tevens steviger wordt. Social media zijn heden niet meer weg te denken, zo zijn de QR-codes inclusief links bedrukt aan de binnenkant van de bril.
2015-02-01T14:35:07+00:00
Uniek in Nederland De ​kermisattractie Disco Party is gebaseerd op de diffractie brillen van Freaky Glasses. Er is gekozen voor een strak ontwerp op basis van een eigen stans formaat. Daarnaast zijn de 3D brillen voorzien van een glans coating waardoor het karton tevens steviger wordt. Social media zijn heden niet meer weg te denken, zo zijn de QR-codes inclusief links bedrukt aan de binnenkant van de bril.

 

Gerelateerde 3D brillen: