Bekend van 3D TV’s & 3D films in bioscopen en 3D games

Polaroid 3D brillen zijn passieve 3D brillen. Passieve 3D brillen zijn 3D brillen waar geen stroom voor nodig is. Deze polaroid passieve 3D brillen met logo bedrukking worden gebruikt bij het bekijken van video’s/beelden o.a. voor 3D tv’s en 3D films in bioscopen maar ook bij 3D games. Daarnaast wordt deze techniek ook gebruikt bij 3D lasershows, attracties, in musea en tentoonstellingen. Polaroid 3D Brillen met logo bedrukking zijn uitermate geschikt voor:

  • 3D Bioscopen (RealD en Master Image)
  • Thuisbioscopen
  • Entertainment tijdens evenementen, attracties en tentoonstellingen
  • Gaming (Universal Studios)

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Soort product*

Aantal*

Gewenste leverdatum

Bedrukking*
JaNee

Overige opmerkingen


 

Eerdere opdrachtgevers:

SPA water

Spa fruit + popcorn = gratis circulaire 3D bril!
In maart 2014 is er een ludieke actie opgezet door Spadel (SPA water) in België voor de bioscoopbezoeker. Bij aankoop van een flesje SPA fruit en popcorn wordt een gratis circulaire 3D bril verkregen. De brillen zijn geproduceerd in de exact dezelfde PMS kleur als de de kleur van het logo. Naast het blauwe frame zijn er ook rode frames geproduceerd. Beide bedrukt met SPA logo aan beide kanten. Bij deze bril is gebruik gemaakt van een circulaire 3D lens. Dit is de lens die in de meeste gevallen geschikt is in een bioscoop. Polaroid 3D Brillen met logo bedrukking zijn uitermate geschikt voor het gebruik in bioscopen.
2015-02-02T18:09:22+00:00
Spa fruit + popcorn = gratis circulaire 3D bril! In maart 2014 is er een ludieke actie opgezet door Spadel (SPA water) in België voor de bioscoopbezoeker. Bij aankoop van een flesje SPA fruit en popcorn wordt een gratis circulaire 3D bril verkregen. De brillen zijn geproduceerd in de exact dezelfde PMS kleur als de de kleur van het logo. Naast het blauwe frame zijn er ook rode frames geproduceerd. Beide bedrukt met SPA logo aan beide kanten. Bij deze bril is gebruik gemaakt van een circulaire 3D lens. Dit is de lens die in de meeste gevallen geschikt is in een bioscoop. Polaroid 3D Brillen met logo bedrukking zijn uitermate geschikt voor het gebruik in bioscopen.

 

Gerelateerde 3D brillen: