Op zoek naar een opvallende gadget? Zonnebrillen met bedrukking zijn geschikt voor vele doeleinden! De bedrukte zonnebrillen van Brillenreclame.nl zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij onder andere:

  • Evenementen
  • Give-away acties
  • Promoties

Brillenreclame.nl is de ideale partner als u een zonnebril wilt laten bedrukken. De zonnebrillen zijn volledig op maat te maken en iedere oplage is mogelijk. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden. Neem contact op voor advies op een scherp geprijsde offerte. Wij denken graag met u mee.

Voorbeelden bedrukte zonnebrillen

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Soort product*

Aantal*

Gewenste leverdatum

Bedrukking*
JaNee

Overige opmerkingen

Zonnebril ontwerpen speciaal naar uw wensen

Aanvragen worden volledig afgestemd op uw wensen en het einddoel. Voor vragen over de genoemde mogelijkheden neem gerust contact op. Ook indien uw gewenste zonnebril niet op de website staat. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook denken wij graag mee met uw promotiecampagne of andere idee├źn. Hier kan een afspraak voor worden gemaakt.

Bedrukte zonnebril met logo

Voor bedrijven, clubs en andere instelling biedt Brillenreclame.nl de mogelijkheid om zonnebrillen te bedrukken met logo. De ideale eye-catcher om uw logo op unieke wijze zichtbaar te maken tijdens evenementen, wedstrijden, feesten en meer!